0618091391 vera@veravaneck.nl

Ik ben Vera van Eck

Ik ben opgegroeid in Drenthe en woon nu meer dan 15 jaar in Ede. Ik ben getrouwd met Aldert en samen hebben we twee kinderen, een jongen en een meisje.

Na mijn studie Maatschappelijk werk heb ik samen met twee collega’s het bedrijf ‘Eck-stra begeleiding’ opgezet en gewerkt. Ik heb weerbaarheidstrainingen gegeven, groepjes begeleid op zorgboerderij Eck-stra en veel kinderen individueel begeleid. Kinderen met kortdurende hulpvragen, maar ook langdurig omdat ze bijvoorbeeld autisme hebben. Tijdens de individuele trajecten ben ik veel bij gezinnen thuis geweest. Daar heb ik onder andere gezien welke invloed het heeft als een kind een diagnose heeft. Ik heb gezien hoe sterk ouders en broertjes en zusjes zijn, maar ook dat het pittig kan zijn en het opvoeden voor ouders andere dingen vraagt dan in een ‘gewoon’ gezin.

Inmiddels hebben mijn twee collega’s een andere baan en heb ik de opleiding Contextuele Hulpverlening afgerond. Tijd dus om onder een nieuwe naam te gaan werken: Vera van Eck!

Contextuele benadering

De contextuele benadering past goed bij mij. Het heeft mij zelf veel gebracht en me geholpen verwarrende situaties duidelijk te krijgen. Ik kan goed luisteren en erkenning geven. In gesprekken kom ik tot de kern, hou ik het overzicht en let op de details.

Ik werk vanuit een christelijke identiteit. Het geloof biedt mij perspectief en richting. Je bent echter ook van harte welkom als dit voor jou anders is.

 

Heb je een vraag of een andere hulpvraag dan op de site staat? Stuur gerust een berichtje! Ik denk graag met je mee.

Contactformulier

Wil je graag meer weten over de hulpverlening of je aanmelden? Dat kan!

Stuur een berichtje via het contactformulier of bel me op.

3 + 11 =