0618091391 vera@veravaneck.nl

Kind en echtscheiding

Met een echtscheiding verandert er veel voor je kind. Er valt veel zekerheid weg. Alles wat ‘normaal’ was is nu anders. Voor kinderen die daarmee te maken hebben, is het fijn om te weten wat er veranderd en wat er hetzelfde blijft.

Kinderen leren dat:

Het kan opluchten om te praten over de scheiding

De scheiding niet hun schuld is

Hun ouders altijd van hen blijven houden

Hun ouders altijd hun ouders blijven

Kind en echtscheiding

Ook beide ouders worden betrokken. Zij krijgen informatie over de ontwikkelingsfase van hun kind, met welke vragen kinderen met gescheiden ouders bezig zijn en tips hoe ze hun kinderen kunnen helpen daarmee om te gaan.

 

Ervaringen van anderen

‘Ik weet nu hoe ik ruimte kan maken voor de emoties van mijn kind, nu we door de echtscheiding allemaal met verlies te maken hebben.’

‘Ik weet nu dat ik niet de enige ben met gescheiden ouders.’

Contactformulier

Wil je graag meer weten over de hulpverlening of je aanmelden? Dat kan!

Stuur een berichtje via het contactformulier of bel me op.

4 + 7 =